629722502 info@academiadetir.com

ENTRENADORS SUMMER WORKOUT 2017

Prem cada setmana i podràs veure els tècnics que durant aquells dies es dividiran el treball dels jugadors i jugadores del Workout.  És una informació no vinculant, ja que poden haver canvis d’última hora i es va modificant a mesura que es va acostant el Workout.

COACH ROASTER

Carles Duran

Actual entrenador ACB del RETABET BILBAO. Llarga trajectòria a la base del Joventut de Badalona. Una oportunitat fantàstica per deixar-se entrenar per un entrenador ACB!

Jordi Vizcaino

Ascens a LF1 amb el primer equip del Femení Sant Adrià, i també ha estat Campió de Catalunya amb l’Infantil, a punt de començar els Campionats d’Espanya, i futur entrenador del Copa Femenina del Boet Mataró. Nominat com a ‘Millor Entrenador Català Lligues FEB Femenines’ i com a ‘Millor entrenador
entrenador d’Equip de Promoció Femení Cistella Gran’

Marcel Roca

Molts anys entrenador de categories de formació. Les darreres temporades al Sant Josep de Badalona i en etapes anteriors al Joventut de Badalona on va contribuir al desenvolupament de jugadors de reconegut nivell i prestigi.

Joan Rubio

Director de l’Acadèmia de Tir. Actualment a la base de la U.E.Mataró, i futur entrenador del Cadet Preferent Masculí. Llarga trajectòria amb equips base i de formació. Nominat com a ‘Millor Entrenador d’equips Masculins de Promoció’.

Laura Antoja

Exjugadora professional. Fisioterapeuta i readaptadora esportiva. Màxim nivell del 1997 al 2013, havent guanyat 2 Lligues, 1 Copa de la Reina, 4 Supercopes d’Espanya i 1 Supercopa d’Europa. Selecció Catalana i Espanyola. Fisio de l’Uni Girona 2015 i de seleccions espanyoles en Campionats d’Europa i Mundials des del 2006. Especialista en entrenament de Bases.

Alberto Peña

Ascens a lliga EBA amb l’AE Boet Mataró, a més de portar equips base i ser el gerent del club. La temporada vinent afrontarà el nou repte de la Lliga EBA. Nominat com a ‘Millor Entrenador Copa Catalunya Masculina’ i Trofeu ACEB Memorial Albert Gasulla i Anglà com a Millor Entrenador d’Equips Masculins en competició d’àmbit català.

Charly Giralt

Entrenador del Lliga EBA de la U.E.Mataró. Llarga experiència en bàsquet base i formatiu. Especialista en transicions ofensives amb el seu concepte d'”Arribar Jugant”.

Albert Assens

Artífex de pujar el seu equip cadet del Femení Maresme a Preferent A, i l’any vinent seguirà amb la mateixa generació a la màxima categoria. Nominat com a ‘Millor entrenador Cadet Preferent Femení’. Llarga trajectòria i experiència.

Ferran Peña

Durant molts anys Seleccionador Català Infantil amb diversos Campionats Estatals a les seves espatlles. Després de passar pel Sant Josep de Badalona, UBSA i Sant Andreu de Natzaret, la temporada vinent entrenarà la generació del 2004 a la U.E.Mataró.

Lluís Escudero

Especialista en bàsquet base. Ha estat coordinador de la base masculina a l’A.E.Boet Mataró i serà entrenador del Mini A de la UE Mataró. Trajectòria contrastada en bàsquet de formació. Col•laborador del Comitè Tècnic de la FCBQ.

Jordi Matavacas

Exjugador i Llicenciat en LCAFE. Llarga trajectòria en personal training amb jugadors de bàsquet i més de 10 anys com Preparador físic a diferents clubs de bàsquet on destaquen el Sant Josep de Badalona i l’equip EBA de l’Arenys Bàsquet.

Neus Ayuso

Entrenadora Superior i Llicenciada en Educació Física. Actualment a l’UE Horta. Llarga trajectòria treballant com a Preparadora Física en equips d’el·lit: Selecció Espanyola, UB Barça, CB Mataró, Universitari de Barcelona.

Apunta't al millor Workout del Maresme